Posted By John
Logie Awards Quiz

How many will you get right? Click on the Answer down arrow after you’ve made a guess. Come on Mate. Give it a guess before you look.

See also  Logie Information     Logie Winners

1. In the past 10 years, which show won the most
times for the Most Popular Lifestyle Program?

a. Backyard Blitz
b. Burke’s Backyard
c. Better Homes and Gardens

Ans:c

2. Kerry Armstrong received a Most Outstanding
Actress Silver Logie in 2001 for what series?

a. Wildside
b. Water Rats
c. The Secret Life of Us
d. SeaChange

Ans:d

3. Tony Martin received a Most Outstanding Actor
Silver Logie in 1999 and 1998 for what series?

a. Wildside
b. Water Rats
c. The Secret Life of Us
d. SeaChange

Ans:a

4. Who was the first person to win 4 Logies in one night?

a. Lisa McCune
b. Martin Sacks
c. Kylie Minogue
d. Ray Martin

Ans:c in 1988

5. Between 1993 and 2003, how many times was Hey Hey It’s Saturday
chosen the Most Popular Light Entertainment Program?

a. 3 times
b. 5 times
c. 7 times
d. 9 times

Ans:c

6. Who received a Hall of Fame Gold Logie for 2003?

a. Ruth Cracknell
b. Don Lane
c. Mike Walsh
d. Jack Thompson

Ans:b

7. What year did Graham Kennedy receive Hall of Fame Gold Logie?

a. 2000
b. 1998
c. 1996
d. 1994

Ans:b

8. Who was named Most Popular New Talent in 1995 and then won in
1996, 1997, 1998, 1999, 2000 the Most Popular Actress Silver Logie?

a. Lisa McCune
b. Libby Tanner
c. Georgie Parker
d. Melissa George

Ans:a

9. Who holds the record for most Gold Logies ever won?

a. Don Lane
b. Burt Newton
c. Mike Walsh
d. Graham Kennedy

Ans:d

10. What year was the Logies first telecast in colour?

a. 1961
b. 1965
c. 1971
d. 1975

Ans:d